OSVALD
Osvald - 52 gram rå muskelkraft, ikke et gram fedt. Et handyr der virkelig kan tænde damerne!


Osvald er boss for dræberundulaterne. Han kender ikke til nåde, og ethvert forsøg på at anfægte hans uindskrænkede magt medfører en øjeblikkelig og brutal likvidering. Han er også kendt som Don Osvald, og hans regime spreder sig vidt. Hvis De ønsker at afstraffe nogen, eller hvis De vil bringe nogen på "bedre tanker", så vil et besøg af Osvald være løsningen på Deres problemer. En person som har haft besøg af Osvald bliver en flæbende grøntsag som man kan få til hvad som helst.

For nylig kunne man i aviserne læse, at løvinderne i Københavns Zoo havde bidt hanløven ihjel, fordi han ikke var maskulin nok. DETTE ER IKKE SANDT! - Hanløven blev dræbt af et nakkebid fra Don Osvald under et internt mafiaopgør, hvor løverne forsøgte at erobre det illegale salg af euforiserende hirsekolber.
Osvald holder øje med, om der er nogen der prøver at spille langhåret
.
Osvald på en opgave. Her ser vi hvilke teknikker han bruger, når han afstraffer en person. Han  flyver op på en potteplante og smider jord ud over det hele. Det er et frygteligt svineri, og en afstraffelsesmetode der er bandlyst ifølge FNs menneskerettighedskommision.
Vi ser her Don Osvald efter en opgave. Han renser fjerene for blod, og fjerner de knogler og kødstykker der har samlet sig i næbbet efter endnu en likvidering. Badevandet er tilsat lavendel-duft.
For mange af Osvalds ofre er dette det sidste syn de oplever. Osvald er under indflyvning, og brøkdelen af et sekund senere ligger ofret med en overbidt halspulsåre. Så er det slut med at handle i Irma!


Her ser vi et billede som er taget under en demonstration ved ungdomshuset. Osvald viser sin manglende respekt for ordensmagten og mooner politiets indsatsstyrke.


Taler du til mig? TALER DU TIL MIG!!!!?


Osvald gemmer sig for politiet. Han skal ikke nyde noget af at blive bragt til afhøring og konfronteret med sine mange ugerninger.