Her er jeg så...

mel_mig.jpg (19571 bytes)

Jeg er 27 år gammel, 186 cm høj og vejer 81 kg. Jeg er verdensmester i karate, akaido og intim kropsmassage. For nylig vandt jeg en medalje i madlavning og vinsmagning. Derudover elsker jeg at støvsuge, rydde op og andre forefaldende opgaver som får hjemmet til at tage sig smukt ud.

I sidste uge vandt jeg 45 millioner i Lotto - Det er lidt irriterende, for jeg aner ikke hvad jeg skal bruge så mange penge til. Hvis jeg en dag møder en sød pige, vil jeg give hende alle pengene så hun kan klatte dem væk på tøj, smykker og ting fra TV-3's indkøbsprogrammer.

I min fritid dyrker jeg bjergbestigning og dybhavsdykning. Jeg er en af de sjældne heteroseksuelle kokke, og jeg nyder at lave eksotisk mad til min partner og vaske op bagefter. Jeg elsker hjemlig hygge, og hader at se fodbold, cykling, men vil meget hellere sidde med en pige og se Oprah eller Robinson. Jeg synes at Big-Brother og Se & Hør er den bedste socialrealistiske form for underholdning som findes.

Jeg lyver aldrig, drikker ikke og bedømmer altid en pige på hendes intellekt, og aldrig på størrelsen af hendes bryster. Om en pige er tyk eller tynd er fuldstændig ligegyldigt - Jeg tror på, at der inde i enhver tyk pige findes en tynd pige, der gerne vil ud og have noget chokolade.

Og så er jeg iøvrigt ungkarl.

Knus
-Frank